2026. május 2., Szombat Ma Zsigmond, holnap Tímea, Irma napja van.
Genodinamika – Asztropszichológia – Asztrológia

Kapcsolatfelvétel:
info@genodinamika.eu

Facebook Vendégkönyv
Fórum
Kónya Katalin

Kónya Katalin

genodinamikus
asztropszichológus

06 20 381 6123

"Ha a lélek egészséges,
a test könnyebben gyógyul."

Főmenü

Tiszteletadás
Bemutatkozás
Referenciák
Genodinamika
Blog
Emberek és csillagok
Gyerekrovat
Partnerek
Regisztráció
Vendégkönyv
Fórum

Keresés

Belépés

Felhasználónév:
Jelszó:
Elfelejtette felhasználónevét?
Elfelejtette jelszavát?

AKTUÁLIS BOLYGÓÁLLÁSOK

Kezdőlap >> Fórum >> Fórum >> Fórumtémák >> Párkapcsolatok >> Összeillünk a párommal?

Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
Elfelejtett jelszó? Elfelejtett felhasználóinév? Fiók létrehozása
Fórum
Fórum
Fórumtémák
Párkapcsolatok
Összeillünk a párommal?
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Összeillünk a párommal?

Összeillünk a párommal? 10 éve 9 hónapja #1

• Anna86
  • Anna86 profilkép
  • TÁVOL
  • Újonc Fórumozó
Kedves Katalin!
Szeretnék a párkapcsolatomról kérdezni. A barátom 2 és fél hónapja egy összeveszésünk után, külföldre ment dolgozni. Bár, már többször dolgozott kint egy két hónapot. Mégis elég nehezen viselem a helyzetet, hogy nem lehetünk együtt és valahogy úgy is érzem, hogy nem engem választott. Bár, próbálom az indokait is megérteni amiért így döntött. Nem szeretnénk feladni a kapcsolatot. És remélhetőleg hamarosan haza is jön. Csak mégis azért elég sok volt közöttünk a konfliktus. Sokszor olyan nehéz vele. Szerinte meg velem. Azért én bízom benne, hogy sikerül valahogyan összecsiszolódnunk. El sem tudom képzelni, hogy el tudnánk egymást engedni. Mármint végleg. Bár, ahogy én tudom a vízöntő, skorpió nem is legjobb párosítás és hát mindkettőnkre eléggé igaz is amiket e jegyekről írnak. És az is igaz, hogy mi azért szeretjük egymást és elég sok mindent ki is állt már a kapcsolatunk. Szeretném megkérdezni az Ön véleményét. Ön szerint lehet jövője ennek a kapcsolatnak? Összeillünk a párommal?
Az én születési dátumom: 1986.02.16.,06.40. Zalaegerszeg
A barátomé: 1986.11.21., a pontos órát nem tudom, de 15-16 óra körül. Szintén Zalaegerszegen.
Nagyon szépen köszönöm a segítségét és a válaszát.
Anna
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1
Fórum
Fórum
Fórumtémák
Párkapcsolatok
Összeillünk a párommal?
Oldal elkészítésének ideje: 0.158 másodperc