2026. május 2., Szombat Ma Zsigmond, holnap Tímea, Irma napja van.
Genodinamika – Asztropszichológia – Asztrológia

Kapcsolatfelvétel:
info@genodinamika.eu

Facebook Vendégkönyv
Fórum
Kónya Katalin

Kónya Katalin

genodinamikus
asztropszichológus

06 20 381 6123

"Ha a lélek egészséges,
a test könnyebben gyógyul."

Főmenü

Tiszteletadás
Bemutatkozás
Referenciák
Genodinamika
Blog
Emberek és csillagok
Gyerekrovat
Partnerek
Regisztráció
Vendégkönyv
Fórum

Keresés

Belépés

Felhasználónév:
Jelszó:
Elfelejtette felhasználónevét?
Elfelejtette jelszavát?

AKTUÁLIS BOLYGÓÁLLÁSOK

Kezdőlap >> Fórum >> Fórum >> Fórumtémák >> Asztropszichológiai - asztrológiai témák >> A Hold hatásairól.........??

Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
Elfelejtett jelszó? Elfelejtett felhasználóinév? Fiók létrehozása
Fórum
Fórum
Fórumtémák
Asztropszichológiai - asztrológiai témák
A Hold hatásairól.........??
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: A Hold hatásairól.........??

A Hold hatásairól.........?? 10 éve 10 hónapja #1

• Mariann
  • Mariann profilkép
  • TÁVOL
  • Újonc Fórumozó
Hahó!!!!!!!Üdvözletem! Úgy látom, mindenki nyaral! Ennek ellenére, bízom benne, hogy kérdésemre választ fogok kapni. Szóval: -többször megfigyeltem, hogy a különböző holdfázisokban, változik a hangulatom-,étkezési szokásaim-,....stb. hol pozitív-,hol negatív irányban. Biztos, hogy hatással van ránk a Hold, de igazán azt szeretném tudni, hogy eme hatásnál, van-e jelentősége annak, hogy ki?-,mikor?-,milyen csillagállás alatt született.Kérdésemnek az az aktualitása, hogy ma eléggé vacakul érzem magam, szokatlanul másképp, mint egyéb Telihold idején. Természetesen, sok "oldalt" böngésztem már át e kérdéssel kapcsolatban,-mert ugye a Google a barátunk!-de miután elég szkeptikus vagyok az "általános, mindenkire érvényes" tájékoztatásokkal szemben, szeretettem volna egy olyan ember válaszát kérni, aki igazi szaktekintély e tárgykörben. Ezért regisztráltam erre az oldalra. Kedves Katalin, bízom benne, hogy "benézel" ide-,és válaszolsz a kérdésemre. Továbbiakban pedig azt remélem, hogy egy kicsit "feléled" itt az oldal-, és az elkövetkező időben egyre többet olvashatunk Tőled nagyon sok segítő-,hasznos tanácsot, valamint érdekes történéseket. Üdvözlettel: Mariann
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

A Hold hatásairól.........?? 10 éve 10 hónapja #2

• Kónya Katalin
  • Kónya Katalin profilkép
  • TÁVOL
  • Moderátor
  • Köszönetek száma: 13
Kedves Mariann!
Mivel én nem nyaralok, kérdésed pedig gyors választ igényel, - mert a Hold is gyorsan változik -, gyorsan, de röviden válaszolok. Azért röviden, mert adataidat nem írtad meg, így nem tudhatom, hogy születésed idején hol állt a Hold. Bizony, nagyon is fontos, hogy ki mikor, milyen csillagállásnál született...Ha privátban elküldöd adataidat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , részletesebb válaszra számíthatsz. Az adatokat bizalmasan kezelem,nem kell attól tartanod, hogy nyilvánosságra hozom.
Most csak ennyit a Holdról:
A Hold legalább olyan fontos hatással van az életünkre, mint a Nap, de míg a Nap a fizikai létünket határozza meg, addig a Hold a lelki életünk működtetője - mozgatója. A mai rossz hangulatodnak oka, indoka, vagy magyarázata lehet az, hogy a Hold jelenleg a Bak jegyében tartózkodik, ahol nem érzi valami jól magát. A Hold a Rák jegyének uralkodója, ahol érzelmekkel, hangulatokkal telített, ám a Bak jegy szigorú őre/ura őfelsége a magasságos Szaturnusz - haragos, mogorva, rideg és érzelemmentes házigazda, így hát nem a legideálisabb vendéglátó. Ezzel szemben a Nap, "aki" amúgy határozott, öntudatos és mindenkor cselekvőképes - most elgyengül, mert a Hold házában tartózkodik, (rövid időre) befolyásolhatóbbá, vagy bizonytalanabbá válik.
Ha este figyeled az égboltot, különleges, szépséges látványban lehet részed:a két szerencsecsillag - Vénusz és Jupiter - összebújik.. Mint látod, őistensége, Jupiter az évezredek során sem változott, mindig is nagy nőcsábász volt, hát hogyne használná ki a nagy lehetőséget - elvégre még is csak Vénusz a szépség és a szerelem istennője
Utolsó szerkesztés: 10 éve 10 hónapja Beküldte Kónya Katalin.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mariann

A Hold hatásairól.........?? 10 éve 10 hónapja #3

• Mariann
  • Mariann profilkép
  • TÁVOL
  • Újonc Fórumozó
Kedves Katalin! Amilyen gyorsan válaszoltál-,amit köszönettel vettem-, olyan gyorsan igyekszem pótolni a "hiányosságaimat". Naivan azt hittem, ha a regisztráció alkalmakor beírom a születési adataimat, az a továbbiakban számodra már nem "titok"! Tévedtem!-elnézésedet kérem!/-a saját érdekemben!:):)/ Üdvözlettel

A Hold hatásairól.........?? 10 éve 9 hónapja #4

• Kónya Katalin
  • Kónya Katalin profilkép
  • TÁVOL
  • Moderátor
  • Köszönetek száma: 13
Kedves Mariann!
Az adatok ismeretében - úgy tűnik, hogy amit az előző levélben válaszoltam - kiütéses győzelem.
No nem az enyém, hanem a Csillagoké.
Jeleztem, hogy a Hold a Bak jegyében nem érzi túl jól magát - és bizony a születésed idején a Hold - a Bak jegyében tartózkodott. Tehát jogos volt a nyűglődés. Az ilyen jellegű - általad megfogalmazott "vacak érzés" szerencsére nagyon ritka, évente mindössze két Teliholdnál fordul elő: egyszer amikor a Hold a Rák jegyében, másszor, amikor a Bak jegyben sétál. Azt is hozzá kell tennem, hogy mindkét alkalommal eltarthat két-három napig is, de ez természetes állapot, egyáltalán nem kell kétségbe esni miatta, főleg, mert akkor sem fog változni. Mellékelem a Horoszkópod rajzát, láthatod a csillagállásaidat - tartok tőle, hogy a kíváncsiságod nem hagy ma éjjel aludni.. Jó böngészést kívánok
Mariannbolygi.jpg
Utolsó szerkesztés: 10 éve 9 hónapja Beküldte Kónya Katalin.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mariann

A Hold hatásairól.........?? 10 éve 9 hónapja #5

• Mariann
  • Mariann profilkép
  • TÁVOL
  • Újonc Fórumozó
Kedves Katalin!
Kicsit én is "eltűntem" egy pár napra,/úgy mint mások is teszik :) / de a legutóbbi válaszodat még aznap elolvastam. Igazad volt, hogy böngésztem egy kicsit, no meg izgatott is a dolog, hogy mit lehetne "kiolvasnom" a horoszkópom rajzából, illetve a csillagállásokból. Be kell vallanom, hogy böngészhettem én akár meddig, sajnos nem lettem okosabb! B) Újfent beigazolódott, ami számomra eddig is egyértelmű volt, hogy mindennek meg van a tudója, szakértője! Tehát röviden: fogalmam sincs mit kellene látnom a rajzon! B) :cheer: :P :woohoo:Ezért most megkérlek, ha lennél szíves "beavatni" egy-két /vagy több! :lol: / dologba, hogy mit jelentenek számomra az aktuális csillagállások????-vagy bolygó állások??? Tudom-e valamilyen módon befolyásolni ezeknek a hatásait??? Válaszodat előre is köszönöm! Szeretettel üdvözöllek!
  • Oldal:
  • 1
Fórum
Fórum
Fórumtémák
Asztropszichológiai - asztrológiai témák
A Hold hatásairól.........??
Oldal elkészítésének ideje: 0.192 másodperc