2026. május 2., Szombat Ma Zsigmond, holnap Tímea, Irma napja van.
Genodinamika – Asztropszichológia – Asztrológia

Kapcsolatfelvétel:
info@genodinamika.eu

Facebook Vendégkönyv
Fórum
Kónya Katalin

Kónya Katalin

genodinamikus
asztropszichológus

06 20 381 6123

"Ha a lélek egészséges,
a test könnyebben gyógyul."

Főmenü

Tiszteletadás
Bemutatkozás
Referenciák
Genodinamika
Blog
Emberek és csillagok
Gyerekrovat
Partnerek
Regisztráció
Vendégkönyv
Fórum

Keresés

Belépés

Felhasználónév:
Jelszó:
Elfelejtette felhasználónevét?
Elfelejtette jelszavát?

AKTUÁLIS BOLYGÓÁLLÁSOK

Kezdőlap >> Fórum >> Fórum >> Fórumtémák >> Asztropszichológiai - asztrológiai témák >> Már az első leckét se értem

Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
Elfelejtett jelszó? Elfelejtett felhasználóinév? Fiók létrehozása
Fórum
Fórum
Fórumtémák
Asztropszichológiai - asztrológiai témák
Már az első leckét se értem
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Már az első leckét se értem

Már az első leckét se értem 12 éve 3 hónapja #1

• wpiros
  • wpiros profilkép
  • TÁVOL
  • Újonc Fórumozó
Tanárnő kérem!
Nekem már az első lecke is ijesztő, mit kezdjek vele, hol és hogyan kezdjem el?
Igen, nagyon szeretnék tanulni asztrológiát, asztropszichológiát, genodinamikát (ámbár azt sem tudom, hogy az micsoda) , de most, hogy megnéztem az első leckét, kitört a frász. Hogy lehet ezt megtanulni? Milyen eszközöket szerezzek be? És minek az a rengeteg évszám? És egyáltalán hogyan kezdjek hozzá? És ha megtanulom, mire lesz jó? Lehet majd vizsgázni?
Szóval sok itt a kérdés, nem tudom, belevágjak-e, vagy inkább csináltassak egy horoszkópot?
Tisztelettel: wpiros
Utolsó szerkesztés: 12 éve 3 hónapja Beküldte wpiros.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Már az első leckét se értem 12 éve 3 hónapja #2

• Kónya Katalin
  • Kónya Katalin profilkép
  • TÁVOL
  • Moderátor
  • Köszönetek száma: 13
Kedves Wpiros!
Hogy mi a genodinamika, azt a honlap ilyen címmel ellátott menűjében részletesen olvashatja.
Hogy mit kezdjen vele? Bővítse tudását, és tanulja meg elkészíteni a saját, vagy szerettei horoszkópját,(az ellenségeivel ne foglalkozzon) Vizsgázni lehet, de vizsgadíj van. Igény szerint lehetőség van személyes konzultációra is, ez sem díjmentes, egy óra 2.500 Ft, a konzultáció helye a Boróka Egészségbázis, XIII. ker. Frangepán utca 74. Jól megközelíthető a 20-as, 30-as, 105-ös buszok bármelyikével, és a 14-es villamossal.
Jól használhatja megszerzett ismereteit a családban, gyermeknevelésnél, párkapcsolatban, de egyre gyakrabban igénylik munkahelyeken is, akkor is így van ez, ha még nyilvánosan nem beszélnek erről. Én már a rendszerváltás előtti években is hivatalosan, államilag - asztropszichológusként kerestem a kenyeremet, ha megnézi a Bemutatkozás oldalt, erről meggyőződhet.
Örülök a kérdéseinek, de visszakérdezek: mi az ijesztő?
Van egy táblázat, amelyben az állatégövi jegyek jelei le vannak rajzolva a hagyományos Nemzetközi Egyezményes Koordináta Rendszer jeleivel is, és azokkal a kisállatjegy figurákkal is, amikkel a későbbiekben találkozni fog, ha a rajzaimat teszem közé, mintának. A jelek - figurák mellett ott vannak a hatóidők, az, hogy mettől - meddig érvényes valamely jegy hatása. Ezeket nagyon meg kell tanulni. A hagyományos jeleket meg kell tanulni rajzolni is, és tudni kell azt is, hogy milyen sorrendben következnek egymás után. Egyenlőre semmi más dolga nincs.
Szüksége lesz:
füzetre,
vonalzóra,
kék - fekete - piros - zöld színű tollakra,
egy nagyon puha grafit ceruzára,
radírra,
és sok szorgalomra
Az említett ijesztőnek tűnő évszámokkal csak azt kívántam bizonyítani, hogy - bár általában a Tavaszpont március 21.én kezdődik, az is előfordul, hogy 22.én, sőt, még 2050 előtt kétszer lesz olyan év is, amikor március 20.án lesz a Tavaszkezdet. Régen - még amikor én kezdtem tanulni, általában 10 évre szóló Ephemeridák (csillagnaplók) voltak forgalomban, a tanítványnak különben sem szívesen adták a kezébe ezeket. Professzorunk megengedte, hogy egy - egy dátumot kimásolhassunk az Ő csillagnaplójából. Ma már ilyen gond nincs, az interneten több helyen találhat bárki Ephemeridát, bár az a legpraktikusabb, ha mindenki vásárol egyet, mert a könyv mindig kéznél van. Visszatérve, az évszámok felsorolására - azok a bizonyos 10 éves efemeridák (így ejtjük) azt a látszatot keltették, hogy a Tavaszpont mindig március 21.én van, de jó, ha az ember alapos, és így kiderül, hogy néha eltolódik.
Ha további kérdése, gondja van, írjon nyugodtan,mindenképpen válaszolok. Sok sikert és jó tanulást kívánok.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1
Fórum
Fórum
Fórumtémák
Asztropszichológiai - asztrológiai témák
Már az első leckét se értem
Oldal elkészítésének ideje: 0.216 másodperc