2026. május 2., Szombat Ma Zsigmond, holnap Tímea, Irma napja van.
Genodinamika – Asztropszichológia – Asztrológia

Kapcsolatfelvétel:
info@genodinamika.eu

Facebook Vendégkönyv
Fórum
Kónya Katalin

Kónya Katalin

genodinamikus
asztropszichológus

06 20 381 6123

"Ha a lélek egészséges,
a test könnyebben gyógyul."

Főmenü

Tiszteletadás
Bemutatkozás
Referenciák
Genodinamika
Blog
Emberek és csillagok
Gyerekrovat
Partnerek
Regisztráció
Vendégkönyv
Fórum

Keresés

Belépés

Felhasználónév:
Jelszó:
Elfelejtette felhasználónevét?
Elfelejtette jelszavát?

AKTUÁLIS BOLYGÓÁLLÁSOK

Kezdőlap >> Fórum >> Fórum >> Fórumtémák >> Asztropszichológiai - asztrológiai témák >> asztrológiai lecke

Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
Elfelejtett jelszó? Elfelejtett felhasználóinév? Fiók létrehozása
Fórum
Fórum
Fórumtémák
Asztropszichológiai - asztrológiai témák
asztrológiai lecke
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: asztrológiai lecke

asztrológiai lecke 12 éve 3 hónapja #1

• szerzsok
  • szerzsok profilkép
  • TÁVOL
  • Újonc Fórumozó
Örülök a lehetőségnek, hogy ingyen lehet asztrológiát tanulni. Vizsgázni is lehet majd?
Köszönettel
Szerzsók
Utolsó szerkesztés: 12 éve 3 hónapja Beküldte szerzsok.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

asztrológiai lecke 12 éve 3 hónapja #2

• Kónya Katalin
  • Kónya Katalin profilkép
  • TÁVOL
  • Moderátor
  • Köszönetek száma: 13
Igen, lehet vizsgázni, de a vizsgának szigorú feltételei vannak:tudni kell a tananyagot - fejből, tudni kell rajzolni, és a rajzokat (horoszkópokat)elemezni és értékelni, nem szabad gépi horoszkóp programot használni. Igény esetén lesznek személyes konzultációk is, azok nem díjmentesek. Egyébként minden csak figyelem és gyakorlás kérdése, nincs ebben semmi boszorkányosság.
Sok sikert kívánok!

asztrológiai lecke 12 éve 2 hónapja #3

• Izidóra
  • Izidóra profilkép
  • TÁVOL
  • Újonc Fórumozó
Kérdésem az, hogy az ábrák miért olyan kicsik? Miért csak nagyítással lehet megnézni őket??? Azok sem elég élesek! Nehéz olvasni.

A másik az, hogy csak úgy tudtam hozzászólni, hogy véletlenül rákattintottam a Válasz menüpontra. De ez nem logikus! Kerestem a "hozzászólás", "levél" "komment" vagy valami hasonló menüpontot! De nem találtam. A "válasz" s
kifejezés szerintem zavaró. Én senkinek nem akartam válaszolni!!!! Talán a "válasz" menüpontot ki kellene cserélni "hozzászólás ehhez a fórumtémához", vagy valami hasonlóra.

A "válasz" menüpont hasznos lehetne esetleg, ha azt egy konkrét hozzászóláshoz való vélemény nyilvánításra lenne alkalmazható és az mintegy alpontként a kérdéses írással együtt jelenne meg. Így akár egy csokorban vita is kialakulhatna, de egy helyen összegyűjtve és nem időrendi sorrendben. Ilyen a facebookon is van...

Kérdésem még az, hogy a "Névtelen hozzászólás" menüpontnál ha beixelem "Az összes profil-információ törlése" pontot, akkor teljesen anonim a hozzászólásom? A felhasználónevem se jelenik meg?

asztrológiai lecke 12 éve 2 hónapja #4

• Kónya Katalin
  • Kónya Katalin profilkép
  • TÁVOL
  • Moderátor
  • Köszönetek száma: 13
Kedves Izidóra!

Kritikáit köszönettel vettem, megszívlelem, és továbbítom Webmesteremnek, mert menüpontokat én sajnos sem cserélni, sem megváltoztatni nem tudok. Az ábrákkal kapcsolatos kérdésére azt tudom mondani, hogy mindössze egyetlen kattintás - és kinyílik a kép. Ez megszokott formula máshol is, ha megnéz egy - bármilyen árut kínáló weblapot - ott sem A/4 nagyságban van föltéve a kínálat, rá kell kattintani és nagyít, vagyis nyílik. A kép minőségével kapcsolatos észrevétele ismét építő jellegű, így köszönettel veszem,igyekszem találni valamilyen megoldást. Ezek sajnos nem fotózott képek, de bízom benne, hogy azért az ábrák felismerhetőek. Ha a tananyaggal kapcsolatban kívánsága, kérdése merülne fel, mint tudja, lehetőség van konzultációra. Ehhez előzetes bejelentkezés szükséges, időpont egyeztetés miatt. Névvel kapcsolatos kérését is továbbítom a Webmesternek, addig türelmét kérem. Remélem, hogy a tanulásban ez a kérdés tényleg nem akadályozza, egyébként is minden Regisztráló adatával kapcsolatban az Adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően járunk el - semmilyen kérésre, semmilyen indokkal nem adjuk tovább.
  • Oldal:
  • 1
Fórum
Fórum
Fórumtémák
Asztropszichológiai - asztrológiai témák
asztrológiai lecke
Oldal elkészítésének ideje: 1.250 másodperc